Fizetni kell a McDonald's-ban, ha elvitelre kérjük az ételünket

Mostantól ha elvitelre kéred az ételedet, akkor pluszt pénzt számítanak fel a kasszánál.

A HVG egyik olvasója számolt be arról, hogy elviteles díjat vezetett be a McDonald’s: nyolcvan forintot számol fel akkor, ha valaki nem az étteremben eszi meg a rendelt ételt, hanem elvitelre kéri. A Flórián téri McDonalds'sban jelzi a terminál, hogy az autós kiszolgálásnál is ki kell fizetni ezt az összeget.

Fizetni kell a McDonald's-ban, ha elvitelre kérjük az ételünket

A cég honlapján is feltünteti, hogy elvitelre történő vásárlás esetén elviteli díj kerül felszámolásra, vásárlási tranzakciónként egyszer. Az ugytudjuk.hu a meki telefonos applikációjában is észrevette, hogy jelzik a 80 forintos többletet, ha elvitelre kérik a vásárlók az ételüket.

A lap egyik olvasója azt írta, ők úgy játszották ki a rendszert, hogy helyben fogyasztásra rendeltek, majd kértek külön egy papírzacskót, amit ingyen megkaptak, és abban vitték magukkal az ételt.

A HVG egyébként megkereste az étteremláncot, hogy megtudják, pontosan mikor és milyen okból vezették be az elviteles díjat, de egyelőre nem kaptak választ.


Még több hír a nagyvilágból:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...