Maul Zsolt

Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. 

Név: Maul Zsolt

Életkor: 36

Foglalkozása: borász, étteremtulajdonos

Kedvenc ízvilág: magyaros

Kedvenc szakács: Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: Rántott töltöttkáposzta, savanyúkáposzta krémmel, fűszeres tejfölhabbal

Kedvenc recept: Harcsapaprikás, túrós lasagne-val, pontytepertővelSaját specialitás: Sült libamáj szilvás lilahagyma lekvárral

Pályafutásomat 15 éve borászként kezdtem Villányban. Mellette a gasztronómia is szerves része lett az életemnek. A villányi főutcán egy kiváló éttermet üzemeltettem. Imádom a vendéglátást, a vendégeket. Egy nagyon jókedvű, vidám embernek tartom magam.

Szeretek főzni, hobbiszakács vagyok, aki nagyon szeret főzni a családjának és a barátainak, de kizárólag otthon, családi környezetben! A saját konyhámban a legjobb, ahol nyugodt körülmények közt kísérletezhetek. Hasonlóképpen, mint a borászatban, ahol csak én vagyok, meg a bor. Olyankor van időm kísérletezni, próbálgatni és tökéletesre fejleszteni.A legnagyobb hobbim a BOR. A borozás, borkóstolás minden pillanatát élvezem.Vallom, hogy főzni is csak úgy lehet tökéleteset, ha egy pohár bor társaságában teszed!Bár a magyaros konyha a kedvencem, szívesen próbálom ki más nemzetek ételspecialitásait is.Jelenleg Németországban élek a családommal, ahol a saját magyar éttermünket és olasz fagyizónkat üzemeltetjük.A hazámtól viszont továbbra sem szakadtam el, mert Villányban a boros gasztronómiát újragondoltam és a borászat mellett egy új vállalkozásba kezdek. Megnyitottunk egy egyedi, intimebb vendéglátást, egy lakáséttermet.Életfilozófiám: Néha az élvezet hajszolását, máskor a hajsza élvezetét szeretem.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...