Matthew McConaughey tűzoltóknak főzött – 1600 adag ételt készített el nekik

A sztár szerette volna háláját kifejezni a hősöknek, ezért simán bevállalta, hogy beáll segíteni a konyhában.

Idén is elérték Kaliforniát az erdőtüzek, emiatt pedig rengeteg családot telepítettek ki az otthonukból. Egyelőre sajnos nem tudják, mikor tudják megfékezni a lángokat, így nem tudják, mikor lesz vége a pusztításnak.

A sztárok próbálnak különböző módokon segíteni, vannak, akik pénzt adományoznak, Matthew McConaughey pedig vacsorát készített a hősöknek. A sztár eredetileg egy olyan rendezvényen vett volna részt, ahol a tavalyi erdőtüzek megfékezésének hősei előtt rótták volna le a tiszteletüket, de sajnos máshogy alakult, írja a 24.hu.

Mikor szerveztük az évfordulót, mit sem tudtunk arról, hogy Kalifornia, második otthonom, ismét fenyegetve lesz a pusztító tüzek által. Hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk ma köszönetet mondani és rámutatni a megingathatatlan elszántságukra, és remélhetőleg arra is inspirálunk embereket, hogy ők is vegyék ki a részüket a saját közösségükben a segítésből” – mondta Matthew.

A színész 1600 adag étel készítésében vett részt, aminek egy részét a tűzoltók ették meg, a másikat pedig egy Los Angeles-i hajléktalan szálló lakói.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: InterCom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...