5 egészségügyi előny, amiért megéri Márton-napkor libát fogyasztani

A libás fogások sokaknál előkerülnek a Márton-nap közeledtével. Nemcsak ízletes húsa miatt érdemes fogyasztani, hanem sokféle egészségügyi előnye miatt is. Mutatjuk, mik ezek!

A Márton-nap szinte egyet jelent a libaételek pazar felhozatalával, ami nemcsak a korgó gyomornak esik különösen jól, hanem testünknek is, ha megismerjük milyen egészségügyi előnyökkel jár a libahús fogyasztása. Mi most 5 jótékony hatását mutatjuk be a libahús fogyasztásának!

Kattints a galériára, és ismerd meg a libahús fogyasztásának előnyeit!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről itt:

Legújabb receptek

Vaníliakrémes máktorta

Ez a torta pl. az ünnepi asztalon is megállja majd a helyét. A kevert tésztába került pl. egy kevés előzőleg megpörkölt mák, mert a mákos bejgli mellett szeretem egy-egy süteményben is ...

Egyszerű rongyos kifli

A „magyar croissant” néven is elhíresült rongyos kifli tulajdonképpen tényleg hasonlít néhány tulajdonságában a francia péksüteményre. Szerencsére csak a jobb jellemzőkön ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...