Döbbenetes, mennyit akar hízni Mark Wahlberg 6 hét alatt

Mark Wahlberg kemény kihívás elé néz, ugyanis feladja szigorú diétáját, és hízókúrába kezd egy szerep kedvéért.

Mark Wahlberg híres arról, hogy elég sűrű a napi rutinja: naponta többször is edz, emellett pedig nagyon szigorú diétát is tart, aminek persze meg van az eredménye, hiszen minden porcikája színtiszta izom. Azonban most hat hétre elengedheti ezt a szigorú életvitelt, ugyanis egy szerep kedvéért 14 kilót kell magára szednie (persze nem izomból!).

Mark Wahlberg súlygyarapodási terveiről Jimmy Kimmel show-műsorában beszélt, ahol azt is elárulta, hogy a Father Stu című életrajzi film miatt kezd hízókúrába. Mark fogja ugyanis, a készülő moziban Stuart Longot alakítani, aki bokszolóból vált pappá egy állkapocssérülést követően.

Miután megvagyunk az ökölvívásos felvételekkel, utána a forgatás időszakában annyi kilót kell felszednem, amennyit csak lehetséges, úgyhogy azt a kihívást fogadtam meg, hogy 6 hét alatt 14 kilót kell híznom. Mindemellett azt várják tőlem, hogy őrizzem meg az egészségem, de úgy vagyok vele: 'Haver, olyan régóta vagyok már szigorú diétán, hogy most mindent fel akarok falni, ami csak elém kerül.' Pékségbe akarok menni, gyorséttermekben szeretnék enni, és fánkokat akarok zabálni. Minden kell!

Kíváncsian várjuk, hogyan mutat majd a filmvásznon Mark plusz 14 kilóval, addig is mi elképzeltük, milyen ételeket eszik majd a színész ezalatt a hat hét alatt:

A tökéletes sült krumpli

Nem az alapanyagokban, hanem a technikában rejlik a recept különlegessége. A végeredmény belül puha, kívül ropogós burgonya lesz. Íme a tökéletes sült krumpli Anthony Bourdain nyomán.

Deep dish pizza

Először Chicago-ban találkoztam a helyi olaszok által oly' nagyra becsült deep dish pizzával, ami teljesen más, mint a vékonytésztás-fajta, amit mi nápolyiként, ők New ...


Még több sztár:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...