Végleg bezár a Tisza-tó egyik legnépszerűbb étterme

A tulajdonosok 3 év alatt széles körben elismertté tették az éttermet, valamint feltették Tiszafüredet, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét és a Tisza-tavat a modern gasztronómia országos térképére.

Nemrég számoltunk be arról, hogy hamarosan bezár a budapesti SHO restaurant, bar & cafe, most pedig egy hasonlóan szomorú bezárásról kell hírt adnunk. Ezúttal azonban nem a fővárosban, hanem a Tisza-tó partján zár be végleg az egyik legnépszerűbb helyi vendéglátóhely, a Mariska Étterem.

Végleg bezár a tiszafüredi étterem

A múlt és a jövő gasztronómiája is képviseltette magát náluk

A Mariska Étterem híres volt arról, hogy menüjében a múlt és a jövő gasztronómiája találkozott, illetve mindig próbálták a lassan feledésbe merülő vagy a konyhában már alig használt alapanyagokat az előtérbe állítani.

Menüjükben a múlt és a jövő gasztronómiája találkozott

Október elején véglegesen bezár

A Mariska ebben a működési formában Tiszafüreden, velünk, ebben a koncepcióban bezár. Alig 3 év alatt megálmodtuk, megvalósítottuk és elismertté tettük a Mariskát, amivel feltettük Tiszafüredet, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét és a Tisza-tavat a modern gasztronómia országos térképére. Elértük, sőt túlteljesítettük a személyes és üzleti céljainkat, elégedettek és boldogok vagyunk, hogy maradéktalanul sikerült

– írták Facebook oldalukon.

A poszt további részében arról írnak, hogy családilag határoztak úgy, hogy a Mariska kezét egy időre elengedik, viszont igyekeznek további sorsát és a térségben elfoglalt pozícióját gondoskodó kezekbe helyezni.

Szeptember 30-án rendezik meg az utolsó vacsorát

Szeptember 30-án, szombaton kerül sor az utolsó vacsorára a vendégekkel.

Az utolsó nap bevételét az UNICEF-nek ajánlják fel

„Az utolsó nap bevételét az UNICEF-nek adjuk! Gyertek el október 1-én vasárnap és hacsak egy kávé árával is, de támogassátok az UNICEF munkáját" – írják az oldalukon.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...