Marincsák Luca

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek.

Név: Marincsák Luca

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: francia, olasz

Kedvenc szakács: Sok van, mindegyik más miatt, így kiemelt kedvencem nincs

Kedvenc saját recept: Sajttorta

Kedvenc recept: NincsSaját specialitás: Az összes salátám, mert mindig változatos és egyedi ízvilágú

Korán kellet felnőnöm az élethez, és mindent, amit a szerény 20 évemmel elértem, csak és kizárólag magamnak köszönhetek. Mint ahogyan a karrieremet is, amit még építgetek magamnak, de nagyon jó úton haladok vele.Mindig a felfelé vezető úton próbálok haladni, hogy az álmaimat megvalósítsam, és úgy élem az életem, hogy csak azt csináljam, amit szeretek. Most is vendéglátásban dolgozom szakácsként és leírhatatlan az érzés, hogy mennyire imádom.Tudom hogy egyszer nekivághatok a saját üzletemnek és én leszek az, aki nem azért fogja csinálni, hogy meggazdagodjon, hanem mert azt akarom csinálni, amit imádok.

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...