Marilyn Monroe konyhája sokkal visszafogottabb volt, mint azt gondolnád

A díva háza cseppet sem volt annyira fényűző, mint azt gondolnád, sokkal inkább mondanánk egy kellemes, családias otthonnak.

Marilyn Monroe több Los Angelesi-i rezidenciában is lakott, mielőtt megvette volna első saját otthonát 1962-ben. A villa négy háló- és három fürdőszobából áll, és a Brentwood nevű luxuskörnyéken helyezkedik el.

Gyönyörű kert társul az ingatlanhoz

A Helena Drive 5. szám alatt található, 243 négyzetméteres telken nem csupán a mexikói stílusban épült ház, hanem egy hatalmas úszómedence, egy citruserdőcske, valamint egy vendégház is található.

Természetesen a medence sem hiányozhat

Bárkivel, akinek tetszik a házam, biztosan ki fogok jönni

– fogalmazott röviden Marilyn Monroe a Life Magazinnak.

A díva egykori konyhája igazán kellemes hely

Egy valódi kis ékszerdobozról beszélünk, melynek minden szeglete igazán otthonos. A konyha sem kivétel ez alól, barátságos hangulatát pedig a vörös márványpult, továbbá a fa födémek tovább fokozzák. Emellett az sem elhanyagolható, hogy az ablakoknak köszönhetően rengeteg fény árad be, ami csak még kedvesebbé varázsolja a helyiséget, ahol bármikor szívesen főznénk mi is.

Képek: Zillow

Forrásaink voltak.


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...