Marilyn Monroe furcsa étrendje - a reggelijéhez bizony kellett akaraterő

Testépítőket megszégyenítő reggeli - Marilyn erre esküdött, ami az alakját és az evést illeti.

Marilyn Monroe tragikus sorsa mellett nehéz nem elszoruló szívvel elmenni - újabb bizonyíték az egyértelműre: a gyönyörű külső és egy körülrajongott élet nem elég a boldogsághoz.

DE:

zsigeri nőiségével, karizmájával és szexszimbólum mivoltával - hófehérre szőkített hajától arcba libbenő szoknyájáig - egy dolgot örökre elért: férfiak és nők millióit fogja el a sárga irigység, hacsak rágondolnak. Halkan hívnánk fel a figyelmet például a Van, aki forrón szereti utolsó jeleneteiben viselt ruhájára:

De mit evett?

Egy 1952-ben készült interjúban Marilyn felfedte, miket is eszik - semmi olyan, amire gondolnánk. Nincs ketogén meg paleo diéta vagy állandó szénhidrátmegvonás. Csak néhány bizarrnak vallott étkezési szokás. Például a reggelije. Ja, és tömérdek fehérje.

Marilyn reggelije:

egy pohár meleg tejbe ütött két darab nyers tojás, multivitamin tablettával kísérve.

Az ominózus reggeli

"Nem hiszem, hogy bármilyen doktor tudna ennél táplálóbb reggelit ajánlani egy rohanó-dolgozó nő számára" - vélekedett. Manapság viszont inkább egy testépítő reggelijét képzeljük így. Elég bizarr.

via GIPHY

Kedvenc étele:

Ebédre illetve vacsorára általában állati fehérjét, (tehát valamiféle húst) fogyasztott, zöldséggel körítve. Kedvence a steak volt. Ki vádolná ezért.

Steak borskéregben

Nem volt kedvem ilyen klassz őszi időben a konyhában órákig időzni, csak valami gyors ebéd jöhetett szóba. A gyönyörű hús adott volt, így került sor erre a hipp-hopp elkészíthető, ...

Az interjúban azt is elmeséli, hogy amikor épp hotelekben szállt meg, hazafele általában megállt a közeli piacon, beszerzett pár szelet steaket vagy némi báránybordát, és a hotelszobában levő elektromos sütőben megsütötte a vacsoráját.

"Legtöbbször 4-5 nyers répát ropogtatok a hús mellé, és ez minden."

via GIPHY

Saját bevallása szerint ez az igencsak fehérjedús étrend az, ami formában tartotta, és ennek a bomba testnek még az alkalomadtán, az esti drámaórák után befalt fagyikelyhek sem ártottak.

Azért ne feltétlen kövessük a példáját, lehet ránk nem lesz ilyen hatással a nyers tojás, de ki tudja.

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...