Mariah Carey minden áldott nap kétféle dolgot eszik, semmi mást

Fogalmunk sincs, hogy ezt hogy lehet bírni, meg hogy egészséges-e (nyilván nem), de úgy fest, Mariah Carey tényleg csak ezt a két dolgot eszi minden áldott nap.

Egészen biztosak voltunk benne, elnézve Mariah Carey amerikai énekesnő utóbbi években megfigyelhető külcsínybeli változásait, nevezetesen hogy kétszer akkora lett, mint a '90-es években, bájos kislányos arca rendesen eltorzult a sok plasztikától, a mellméretét pedig ne piszkáljuk, hogy étkezés terén is igen finnyás lehet, de ez a hír tényleg meglepő volt.

Saját bevallása szerint ugyanis ő is azon őrültek közé tartozik, akik simán eléldegélnek egy -kétféle tápanyagon. Természetesen Mariah indíttatása más, mint azé, aki saját választásából csak pizzát eszik, mióta él...nyilván saját alakját szem előtt tartva döntött úgy, hogy

kizárólag NORVÉG LAZACOT ÉS KAPRIBOGYÓT eszik minden nap, minden étkezéskor.

Igen. Reggelire, ebédre, vacsorára, ugyanazt....LAZACOT és KAPRIBOGYÓT. Hogy miért? Úgy véli, a túlnyomórészt fehérjéhez való ragaszkodásának köszönheti alakját...és hogy mit szólna ehhez egy dietetikus? A lazacban található kedvező Omega-3-zsírsav ide vagy oda, kiborulna, nyilván, hiszen mindennek az alapja a megfelelő, személyre szabott kiegyensúlyozott étrend, amiből nem hiányozhat egyetlen alap tápanyag sem.

Erről bővebben itt olvashatsz, szakértőnktől:

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapelvei

A hírt amúgy az énekesnő a most induló, róla szóló valóságshow, a "Mariah's World" (Mariah világa) apropóján szellőztette meg, és csak reménykedni tudunk, hogy van benne némi csúsztatás is...a saját érdekében!

Nézzétek, 1991-ben még milyen kis cuki volt:

Ezeket olvastad már?

via insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek