Mariah Carey minden áldott nap kétféle dolgot eszik, semmi mást

Fogalmunk sincs, hogy ezt hogy lehet bírni, meg hogy egészséges-e (nyilván nem), de úgy fest, Mariah Carey tényleg csak ezt a két dolgot eszi minden áldott nap.

Egészen biztosak voltunk benne, elnézve Mariah Carey amerikai énekesnő utóbbi években megfigyelhető külcsínybeli változásait, nevezetesen hogy kétszer akkora lett, mint a '90-es években, bájos kislányos arca rendesen eltorzult a sok plasztikától, a mellméretét pedig ne piszkáljuk, hogy étkezés terén is igen finnyás lehet, de ez a hír tényleg meglepő volt.

Saját bevallása szerint ugyanis ő is azon őrültek közé tartozik, akik simán eléldegélnek egy -kétféle tápanyagon. Természetesen Mariah indíttatása más, mint azé, aki saját választásából csak pizzát eszik, mióta él...nyilván saját alakját szem előtt tartva döntött úgy, hogy

kizárólag NORVÉG LAZACOT ÉS KAPRIBOGYÓT eszik minden nap, minden étkezéskor.

Kapri- és olajbogyós tőkehal

Először is lecsós húst készítettem, és ahhoz rizs volt a köret. Rizst (babot, csicseriborsót, tésztát, stb.) pedig sosem egy evésre való adagot főzök. Szóval a gomb már megvolt, csak ...

Igen. Reggelire, ebédre, vacsorára, ugyanazt....LAZACOT és KAPRIBOGYÓT. Hogy miért? Úgy véli, a túlnyomórészt fehérjéhez való ragaszkodásának köszönheti alakját...és hogy mit szólna ehhez egy dietetikus? A lazacban található kedvező Omega-3-zsírsav ide vagy oda, kiborulna, nyilván, hiszen mindennek az alapja a megfelelő, személyre szabott kiegyensúlyozott étrend, amiből nem hiányozhat egyetlen alap tápanyag sem.

Erről bővebben itt olvashatsz, szakértőnktől:

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapelvei

A hírt amúgy az énekesnő a most induló, róla szóló valóságshow, a "Mariah's World" (Mariah világa) apropóján szellőztette meg, és csak reménykedni tudunk, hogy van benne némi csúsztatás is...a saját érdekében!

Nézzétek, 1991-ben még milyen kis cuki volt:

Ezeket olvastad már?

via insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...