Már 70 éve fagylaltot árul egy bácsi, és szerinte még mindig ez az íz a legjobb

Hárommillió tölcsér fagylaltot adott el 70 év alatt egy idős férfi, aki még 86 évesen formázza kanalával a gombócokat.

Valószínűleg kevés olyan ember van a Földön, mint Frank Penna, aki a fagylaltok igazi megszállottja. A 86 éves férfi már 70 éve dolgozik fagylaltosként. Karrierjét egy családi vállalkozásban kezdte 14 évesen, egy fagyiskocsiban. Hetven év alatt közel 3 millió tölcsér fagyit adott el az embereknek.

"A titok az, hogy jó minőséget adunk a pénzükért, és kedvesen bánunk az emberekkel... Egyikünk sem jobb a másiknál!" - mondta hatunokás nagypapa, aki jelenlegi munkahelyén, aHull’s Pearson Parkban található fagylaltos bódéban 50 éve dolgozik. A kerek évforduló miatt, egy kisebb ünnepséget szerveztek Franknek.

Ez is érdekelhet!

Kiderítettük, melyik bolti csokifagyi a legjobb - 6-ot teszteltünk le belőlük

Az idős férfi rengeteg szép élményt szerzett a hosszú évek alatt, és nem gondolta volna, hogy még ilyen hosszú idő után is fagylaltosként fog dolgozni.

Joghurtos citromfagyi

Tény, hogy igazi fagylaltot legegyszerűbben géppel tudunk készíteni, de annak sem kell szomorkodnia, akinek nem pihen egy ilyen masina a konyhapolcon. Van ugyanis néhány trükk és technikai, ...

Frank azt is elárulta, hogy melyik a legjobb fagylaltja: a VANÍLIÁS. Nem véletlenül, Frank olasz nagyapja Francesco is fagylaltárus volt. Saját maga készítette a fagyiját, ami vaníliás volt. A 1800-as évek végén szinte csak ezt az ízt lehetett kapni mindenhol. Frank szerint manapság is ez az íz a legnépszerűbb.

Amiben viszont változást tapasztalt, az az ár. Régen néhány penny is elég volt fagyira, manapság azonban egy négytagú család akár 10 fontot (kb. 3600 Ft) otthagyhat a fagylaltárusnál.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...