7 étel, mellyel elkerülhetjük a májbetegséget

A május egészségének védelme elengedhetetlen, hiszen rengetegen mindenért felelős ez a szervünk. Nézzük, milyen ételekkel támogathatjuk helyes működését.

Bármilyen meglepő, nem az alkohol a leggyakoribb oka a májbetegségeknek – a nem megfelelő étrend legalább annyira veszélyezteti májunkat, mely többek között olyan létfontosságú feladatokat végez, mint vérünk tisztítása, a különböző vitaminok raktározása, koleszterintermelés, emellett pedig részt vesz a különböző anyagcsere-folyamatokban is. Nézzük, milyen ételeket kell fogyasztanunk, hogy megőrizzük a máj egészségét.


Még több hasznos cikk:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...