Paprikás krumpli kolbásszal
Egy egyszerű, gyors ebéd vagy vacsora. Finom savanyúságot adhatunk hozzá.
Csirkepaprikás (Csirkepaprikás 3.)
A csirkepaprikás kis hazánkban nemzeti eledelnek számít, de nem mindegy, hogyan készül. Ha nagyon híg a szaftja, nem olyan jó. Szokták kevés liszttel is sűríteni, én ezt nem ...
Gulyásleves 1.
Ritkán készítek gulyáslevest, egyrészt mert a család nagy része nem lelkesedik érte, másrészt elég hosszadalmas procedúra. Viszont a mostani gulyásleves olyan jól sikerült, hogy ...
Dédi tejfölös pogácsája -Tejfölös pogácsa 2.
Ismét egy Öreganya-féle recept! Ahogy azt a keresztanyám remekénél már ígértem, sor kerül Dédi többi receptjére is szép sorjában. Most méltán híres tejfölös pogácsája ...
Sült oldalas 1.
Melegen és hidegen is finom a sült oldalas. Készülhet főételnek, de pl. főzelékek mellé is kínálhatjuk.
Rákóczi túrós
Imádom a szakácskönyveimet, lelkesen próbálkozom mindenféle, a magyar ízlelőbimbók számára szokatlan vagy alig ismert ízzel. Aztán időnként újra felfedezem a magyar klasszikusokat is. ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!