A magyarok legjobb hamburgerét már otthon is elkészítheted! – A #HÁZIMENZA LIVE-ban megnézheted, hogyan

Mi az a meal kit, és hogyan készíthetsz otthon is éttermi minőségű hamburgert? A Zing Burger és a Steak&Co, na meg egy kicsit a Nosalty segít neked tökéletesíteni a receptet! 

Csütörtök este különleges #Házimenza Live-val jelentkezünk a Nosalty Instagram-oldalán, vendégünk ugyanis nem más, mint a híres Zing Burger egyik alapítója, Susánszky Ádám lesz, aki bevezet minket az otthoni hússütés rejtelmeibe. Ha te is tudni szeretnéd, hogyan lehet éttermi minőségű húsokat otthon elkészíteni, kapcsolj csütörtök este 7 órakor a Nosalty Instájára! És nem csak ez az egyetlen jó hírünk!
Az elmúlt időszakban több trend is megvetette a lábát a hazai vendéglátásban. Ilyen például a “meal kit” is, amit a nyári szezonban a Zing Burger fejleszt tökélyre. Elindították az első, előrepácolt hamburger- és grill alapanyagokat házhoz szállító almárkájukat, a Steak&Co-t. Ezzel pedig a Zing Burger lett az első a hamburger piacon, aki kereskedelmi termékként is forgalmazza híressé vált menüit.

Itthon is elindult a “meal kit”

Az elmúlt hónapok eseményei minden szempontból felforgatták a világot: minden szereplőt arra késztetett, hogy új megoldásokkal rukkoljon elő. A hazai vendéglátásban sincs ez másképp: gyors házhozszállítást kezdtek el alkalmazni az éttermek, ma pedig már kész ételek mellett előre összekészített, friss alapanyagokból álló boxokat is rendelhetünk.
Susánszky Ádám és csapata szerencsés helyzetben van. Túlélte a tavaszi kritikus időszakot, hamar reagálni tudtak a kialakult piaci helyzetre, hiszen ők is egyből átálltak a kiszállításra. Mindezen felül pedig olyat léptek, mint még senki a hamburgeresek közül: megalapították a Steak&Co-t, vagyis az első hamburger- és grillszettet kiszállító almárkát.
A cél, hogy előre összekészített és bepácolt, sütésre váró ételeket a Zing Burgertől megszokott magas minőségben szállítsanak ki. A Steak&Co elindulását már régóta tervezte a csapat, azonban miután a piaci helyzet meg is követelte a fejlesztést, nem volt kérdés, hogy előrehozzák az indulást:
“Már régóta a fejünkben volt az ötlet, hogy a Zing Burgert kereskedelmi termékként is szeretnénk behozni a piacra, csak eddig kapacitáshiány miatt tolódott ez a projekt. A kialakult helyzetben viszont újra kellett gondolnunk mindent és a lehető leghamarabb reagálni szerettünk volna a jelenlegi szituációra.” - nyilatkozta Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik alapítója.

Végre olyan lehet a grillszezon, ahogy megálmodtuk

A jól ismert franchise égisze alatt működő Steak&Co megálmodói kiemelten figyeltek arra, hogy kizárólag hazai és izgalmas pácokban eltett marha- és csirkehúsokat kínáljanak otthoni elkészítésre. Így rendelhetünk Angus marhahúspogácsát, magyar gazdaságokból beszerzett friss zöldségeket, sajtokat, valamint pékműhelyből frissen hozott hamburger zsemlét is. A szetteket kedvünk és ízlésünk szerint állíthatjuk össze, amivel nincs más dolgunk, mint az útmutató alapján elkészíteni.
Az időzítés pedig nem véletlen. A kialakult helyzet a nyári időszakot is próbára teszi, ám valószínűsíthető, hogy sokkal többet sütünk-főzünk majd a kertben a családdal.
“Normál piaci körülmények szerint is nyár előtt hoztuk volna forgalomba a szetteket, azonban az idei nyár még inkább az otthoni kerti sütögetésről, grillezésről fog szólni, ehhez pedig mi is szeret-nénk hozzájárulni és segíteni.” - zárta a gondolatot Susánszky Ádám.

címlap és fotók: Puskás Nóri/ Socially

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...