Magyar étterem lett a világ egyik legjobb hamburgerezője

A Bamba Marha Burgerbár már korábban is szerepelt a világhírű utazási magazin ajánlójában, most viszont egy igazán különleges listán szerepel.

A világ 18. legjobb hamburgerezőjének választotta meg a Bamba Marha Burger Bárt a Big 7 Travel nevű nemzetközi utazási magazin – derült ki a We Love Budapest híréből.

A világhírű utazási magazin több mint 2 millió olvasó, gasztronómiai szakértő és szerkesztőségi tag részvételével szavazta meg az 50 legjobb hamburgerezőt. A díjnyertes városok között találjuk Glasgow-t, Melbourne-t, Chicagot és például a chilei Providencia városát is.

A Jancsa Janiék által üzemeltetett Bamba Marha évek óta Budapest és Magyarország egyik legjobb burgerezőjeként van számon tartva, a neves elismerés azonban még szélesebb körben teheti ismertté a külföldi látogatók körében is a minőségi hamburgereket. A Big 7 Travel beszámolója szerint:

„A Bamba Marha Magyarország és Budapest első számú hamburgerezőjeként szerepel a rangsorban. Sikerük titka az összetevőkben rejlik: kiváló minőségű marhahúst és helyi alapanyagokat használnak. Mindenki talál valamit az étlapon a saját ízlésére szabva a cheddar sajtos sajtburgertől kezdve a grillezett ananásszal és teriyaki szósszal készült Big Kahunáig. A végeredmény minden egyes alkalommal szenzációs és lenyűgöző.”

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...