Magyar étterem lett a világ egyik legjobb hamburgerezője

A Bamba Marha Burgerbár már korábban is szerepelt a világhírű utazási magazin ajánlójában, most viszont egy igazán különleges listán szerepel.

A világ 18. legjobb hamburgerezőjének választotta meg a Bamba Marha Burger Bárt a Big 7 Travel nevű nemzetközi utazási magazin – derült ki a We Love Budapest híréből.

A világhírű utazási magazin több mint 2 millió olvasó, gasztronómiai szakértő és szerkesztőségi tag részvételével szavazta meg az 50 legjobb hamburgerezőt. A díjnyertes városok között találjuk Glasgow-t, Melbourne-t, Chicagot és például a chilei Providencia városát is.

A Jancsa Janiék által üzemeltetett Bamba Marha évek óta Budapest és Magyarország egyik legjobb burgerezőjeként van számon tartva, a neves elismerés azonban még szélesebb körben teheti ismertté a külföldi látogatók körében is a minőségi hamburgereket. A Big 7 Travel beszámolója szerint:

„A Bamba Marha Magyarország és Budapest első számú hamburgerezőjeként szerepel a rangsorban. Sikerük titka az összetevőkben rejlik: kiváló minőségű marhahúst és helyi alapanyagokat használnak. Mindenki talál valamit az étlapon a saját ízlésére szabva a cheddar sajtos sajtburgertől kezdve a grillezett ananásszal és teriyaki szósszal készült Big Kahunáig. A végeredmény minden egyes alkalommal szenzációs és lenyűgöző.”

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...