Ez a magyar csokoládé nyerte meg a világ egyik legrangosabb desszertversenyét

Több rangos díjjal lett gazdagabb az elmúlt napokban a chocoMe magyar csokoládémanufaktúra. A kézműves desszerteket gyártó márka az International Chocolate Awards aranyérmét is elhozhatta a döntőből.

A chocoMe csokoládémanufaktúra az elmúlt években több rangos díjjal is gazdagodott, a márka minőségi termékeit itthon és nemzetközi szinteken is nagyra becsülik. A csokoládémárka ezúttal az International Chocolate Awards versenyén tarolta le a konkurenciát, és nemcsak egy aranyéremmel, de további elismerésekkel is gazdagabb lett - derül ki a márka Facebook-bejegyzéséből.

A chocoMe Raffinée 3 névre keresztelt desszertje egyszerre hozta el a díjátadó aranyérmét és alapanyag-különdíját is. Az étcsokoládéval és yuzu-couverture-rel bevont szicíliai mandula étcsokoládé-bevonatának alapanyaga egyenesen Madagaszkárról származik, így a desszert nemcsak íze, de magas minőségű alapanyaga miatt is díjazott lett a versenyen. A chocoMe a nemzetközi verseny bronzérméjével is gazdagabb lett, a harmadik helyezést a mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró érdemelte ki.


Ezek a hírek is érdekelhetnek a gasztronómia világából:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!