Ez a magyar csokoládé nyerte meg a világ egyik legrangosabb desszertversenyét

Több rangos díjjal lett gazdagabb az elmúlt napokban a chocoMe magyar csokoládémanufaktúra. A kézműves desszerteket gyártó márka az International Chocolate Awards aranyérmét is elhozhatta a döntőből.

A chocoMe csokoládémanufaktúra az elmúlt években több rangos díjjal is gazdagodott, a márka minőségi termékeit itthon és nemzetközi szinteken is nagyra becsülik. A csokoládémárka ezúttal az International Chocolate Awards versenyén tarolta le a konkurenciát, és nemcsak egy aranyéremmel, de további elismerésekkel is gazdagabb lett - derül ki a márka Facebook-bejegyzéséből.

A chocoMe Raffinée 3 névre keresztelt desszertje egyszerre hozta el a díjátadó aranyérmét és alapanyag-különdíját is. Az étcsokoládéval és yuzu-couverture-rel bevont szicíliai mandula étcsokoládé-bevonatának alapanyaga egyenesen Madagaszkárról származik, így a desszert nemcsak íze, de magas minőségű alapanyaga miatt is díjazott lett a versenyen. A chocoMe a nemzetközi verseny bronzérméjével is gazdagabb lett, a harmadik helyezést a mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró érdemelte ki.


Ezek a hírek is érdekelhetnek a gasztronómia világából:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...