Budapesten forgatta legújabb reklámját a híres jégkrémgyártó

A Keleti pályaudvaron forgatta legújabb reklámját a világhírű jégkrémmárka.

A Magnum nagyon komolyan vette legújabb reklámjának a sztoriját, ugyanis egy nagyon aktuális témával, a valódi élet digitális reprodukálását céljául kitűző metaverzummal foglalkozik benne – írja a 24.hu.

Budapesten forgatta legújabb reklámját a híres jégkrémgyártó

A metaverzumban nem lehetséges az illat- és ízérzékelés

A jégkrémipar meghatározó szereplője, a Magnum nemrég megjelent másfél perces reklámfilmje a #NotAvailableInTheMetaverse, azaz a #NemElérhetőAMetaverzumban címet kapta.

A képsorokon egy szuper modern nagyváros jelenik meg, középpontjában egy nővel, aki egy Magnum-kapszula segítségével egyszer csak a mi valóságunkba csöppen, majd egy rejtélyes vonaton megkóstolja, vagyis csak kóstolná a hőn áhított jégkrémet. Íme a videó!

A szemfüles magyaroknak feltűnhet, hogy a Keleti pályaudvar Lotz-csarnokában járunk, a nő mögött pedig a következő vonatok indulását mutató képernyő is megjelenik. Érdekesség, hogy a felvételen a Rákosi-vonatként elhíresült – ma a Vasúttörténeti Parkban lévő – mozdony is felbukkan.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...