4 magféle, melyet tilos megenni

A magvak remek forrásai a növényi alapú egészséges zsíroknak, ásványi anyagoknak és rostoknak, azonban nem mindegyik alkalmas arra, hogy elfogyasszuk őket.

Sok szakértő nagyon szívesen ajánlja a különböző magok fogyasztását, hiszen legtöbbjük rendkívül egészséges. Bár azt gondolhatnánk, minden magot meg szabad enni, akadnak olyanok, melyeket jobb nem elfogyasztani, hiszen komoly problémákat okozhatnak. Galériánkban sorra vesszük azokat a magokat, melyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra.

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...