Nem ritka, hogy egy igazán kedvelt édesség több formában is újjászületik: pohárkrémekben, muffinokban, piskótatekercsekben vagy éppen habos szeletekben élnek tovább közkedvelt finomságaink. A madártej például nemcsak selymesen, sodósan kerülhet az asztalra, felhőket megszégyenítően habos fehérjelabdacsokkal, hanem az alábbi sütemény képében is – legjobb tulajdonságait szerencsére megőrzi, azaz végletekig vaníliás, könnyfakasztóan könnyed és gyermekkort idézően boldogító lesz a madártejszelet. Jöhet?
Kattints a galériára, hogy megnézd a madártejszelet elkészítésének lépéseit!
Így készül a légies madártejszelet
Itt a madártejszelet teljes receptje, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!
Fotók és recept: Lakos Benedek
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több ízes-izgalmas recept, amit érdemes kipróbálni: