Luxusnappali a Dunán

Egy menő bulihajó, egy bárpult és egy bőr sarokgarnitúra szerelméből született luxus vízicirkáló tűnt fel a budapesti Duna szakaszon. A neve Dry Martini, ami eleve jó kezdet!

Itthon még nem láthattunk ilyet, de a kontinensen is elvétve surran ez a fajta hajó a vízen. A Dry Martini egy úgynevezett pontoon boat, ami merőben eltér a klasszikus formától, olyan, mint egy kisebb nappali, bárpulttal ülőgarnitúrával, és természetesen egy nagy fotellel, amin a kapitány irányítja a hajót.

A vendégek kényelmét egy óriási „kanapé” a hajó első részében, egy teljes értékű bár, hűtőszekrénnyel, jégtárolóval, mosogatóval, valamint számtalan pohártartó, dupla Bimini tető és egy 250 lóerős, hathengeres, teljesítményéhez és a beépített motorokhoz képest valóban csendes motor is szolgálja.

A jó hangulatról a beépített 8 hangszórós 900 Watt teljesítményű Jensen Zenei rendszer gondoskodik, amelyen természetesen a vendégek kedvenc számai, akár a saját telefonjukról is lejátszhatóak. Mindehhez perszetársulmegfelelő hangulatvilágítás is az esti városnézésekre. A hajó mostantól bérelhető,egyszerretucatnyi emberélhet át egy luxus vízi élményt az úszó nappaliban martinizva.De minden szónál többet ér a kép. Tessék csodálkozni!

Bővebb információt a Dry Martitniről itt találsz!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!