Liptai Claudia őszintén beszélt testével való viszonyáról

Állítása szerint sosem volt igazán kibékülve a testével.

Nemrégiben indította Liptai Claudia legújabb műsorát a Nő a tét címmel. A talkshow-ban Claudia és vendégei elképesztő őszinteséggel beszélgetnek az embereket érintő mindennapi gondokról. A legutóbbi adásban a szemérmesség és az álszentség témakörét járták körül.  Claudia elárulta, hogy már több aktfotózáson is részt vett, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint halálosan szégyenlős, ha a testéről van szó.

Liptai Claudia őszintén beszélt testével való viszonyáról

Ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom. Ez egy nagyon érdekes dolog, hogy miért. Vannak jobb napok, van, amikor azt mondom, hogy nem rossz. És vannak a sarabolós napok, mikor mindent levágnék. Olyan nem volt soha, hogy minden tökéletes

– mesélte a műsorban, és arra is kitért, miért vállalta el egy híres magazin címlapfotózását.

„Akkor jött el az a pillanat, hogy nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként pedig azt mondtam, hogy egyszer megcsinálom. Őszinte leszek, ezt azért komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni, de én erre a mai napig büszke vagyok. Nincs bajom ezzel, de természetesen nem így nézek ki, amikor fekszem otthon az ágyban.” 

Forrásunk volt.

Címlapkép: Sajtóklub/RTL2


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...