Megőrült a net ezért az új limonádéért

Nyáron szinte kötelező limonádét inni, ha azonban már unod a régi, jól megszokott változatot, próbáld ki az internet új kedvencét.

A hatalmas nyári hőségben egy jéghideg limonádé csodákra képes. A citromos finomság azonnal felfrissíti az embert. A hagyományos limonádét fel lehet dobni gyümölcsökkel, egy-egy különlegesebb cukorsziruppal, mint például a levendula vagy a rózsa. Azonban már ezek sem számítanak újdonságnak, így könnyedén előfordulhat, hogy a füleden jönnek ki, és valószínűleg a többi internetezőnek is. Ezért is születhetett meg a habos limonádé!

Bizony a habosított kávé, a dalgona után megérkezett a habos limonádé, ami nemcsak szuper finom (állítólag), de az Insta-képeken is jól mutat. Természetesen ehhez kell egy „extra” hozzávaló, ami nem más, mint a sűrített tej, hiszen ezt tudod könnyedén felhabosítani.

Az eredeti habos limonádé sűrített tejjel, citrommal és vízzel készül, amiben feloldják a gyerekkorunk szörpporához hasonló citromos koncentrátumot. Persze használhatunk akár eper-, málna- vagy kiviízű port is, mindenki azt, amelyik a kedvence. A lényeg, hogy először a port és a sűrített tejet felverjük, majd ízlésünk szerint elkészítjük a limonádénkat, végül rákanalazzuk a habos tejet, és már fogyaszthatjuk is.


Még több fantasztikus recept a TikTokról:

Fotó: Instagram

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a saját készítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!