Eltűnnek az árcédulák a Lidl üzleteiből

Persze az árakat ezentúl is tudjuk majd ellenőrizni, sőt, könnyebb dolgunk is lesz az akciók követésében. De mégis mi változik a boltokban?

Nagy változás készül a Lidl magyarországi üzleteiben: az élelmiszerboltok polcain új árcédula-rendszer jelenik majd meg, ugyanis a kiskereskedelmi lánc fokozatosan átáll a digitális kijelzők használatára. Ez több szempontból is előnyös lesz, a vásárlók dolgát is nagyban megkönnyíti a papírfecnik eltűnése a Lidl polcairól.

Eltűnnek az árcédulák a Lidl üzleteiből

Az innováció nevében elkezdte lecserélni az árcédulákat üzleteiben a Lidl Magyarország. A papírlapok helyét digitális kijelzők veszik majd át, amelyek lehetővé teszik az akciók és egyéb információk pontosabb megjelenítését.

A digitális rendszeren belül lehetőség nyílik majd a valós idejű módosításokra, így kevesebb elírás és hibás jelölés várható.

Minden vásárló pontosabb képet kaphat majd az aktuális akciókkal kapcsolatban, ezen kívül pedig a papírlapok kinyomtatása is elkerülhető az új rendszerben. Portugáliában például – ahol egy sikeres tesztidőszakot követően már megtörtént az átállás – üzletenként 400 kilogramm papírt spórol a Lidl.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...