A Lidl után az Aldi is piacra dobja a tavalyi év slágertermékeit

Ha ezek a termékek hozzánk is beérkeznek, az őrület ismét garantált!

A 2020-as évben a Lidl legnagyobb dobása kétség kívül az volt, hogy október táján megjelentek polcain a saját márkás - és igen olcsó - papucsok, nadrágok, cipők és egyéb ruházati cikkek. Több se kellett, rengetegen szaladtak a boltokba, hogy elkapkodják, és azóta is büszkén viseljék a jellegzetes kék-piros-sárga termékeket.

Természetesen a legnagyobb konkurencia, az Aldi is beállt a sorba, és a briteknél már a napokban (április 29-től) bevezeti hasonló, saját márkás sport- és szabadidő-ruházati termékeit, Aldimania néven.

A kapucnis pulóver például 14,99 fontba, azaz közel 6300 forintba kerül majd, és S-XXL-es méretekben lesz kapható. A pulóver mellett logózott pizsamákat - 12,99 font, azaz 5400 forintos áron -, fehérneműket és zoknikat is lehet majd vásárolni

– írja a Napi.hu.

Bár az Aldi eddig is forgalmazott saját márkás ruházati cikkeket, most először kerülnek polcaikra szabadidő- és sportruhák, melyek a Specialbuys-program keretében lesznek kaphatóak, korlátozott mennyiségben.

Várjuk, hogy hozzánk is beérkezzen a kollekció!

Címlapfotó: Aldi


Még több gasztrotéma itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...