Lezárult a Nagy Levesválasztó - vajon mi lett az ország kedvenc levese?

3 igen különleges és csodás leves lett dobogós a Bonduelle „Nagy Levesválasztó” elnevezésű nyereményjátékán. Nézzétek, mik azok!

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „Nagy Levesválasztó” elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztroblogger volt.

A versenyzőknek 2017. november 6. és december 3. között olyan levesrecepteket kellett beküldeniük, amely elkészítéséhez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux-termékcsomagot nyert.

A felhívás leginkább a 25-34 éves női korosztályt mozgatta meg, és nemcsak a versenyzők, hanem a szavazók is nyertek - összesen 35 db Bonduelle-ajándékcsomagot kézbesít hamarosan a postás.

A nyertesek:

1. helyezett:

"Szicíliai csirkeragu-leves”- a recept Szegedről érkezett.

2. helyezett:

"Édesburgonyás sárgarépaleves sajtropogóssal” hoboli (Baranya megye) háziasszony receptje alapján.

3. helyezett:

"Liba- és csirkeaprólékból készült húsleves kelkáposztaroláddal”, ez a fantáziadús recept a Tolna megyei Bonyhádról érkezett.

A Nagy Levesválasztó Fördős Zé számára is egy gasztrokaland volt:

„A leves nagyon közel áll hozzám, egyik nagy kedvencem. Összességében a klasszikus receptek voltak többségben, de akadtak nagyon merész újítások is. Kíváncsi vagyok, hogy egy második fordulóban ki mit főzne ki” – összegezte kampánytapasztalatait a népszerű gasztroblogger.

A receptek elérhetők a Nagy Levesválasztó oldalán!

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű tonhalas tészta

Nem kell túlgondolni egy gyors hétköznapi vacsorát vagy ebédet: ha tonhalas tésztát készítünk, biztosan minden éhes száj hamar boldogan elhallgat majd. Egyszerű alapanyagokból ...

Almakompót cukormentesen

Az almakompótot az év minden napján tudnánk enni, de a téli ünnepi időszakban kimondottan jól párosítható a sült kacsával, vagy más ünnepi ételekkel is. Ősszel készíthetjük ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...