5 titkos trükk, amit a séfek is használnak: így lesz a levesed jobb, mint az éttermi

Legyen az egy gazdag babgulyás, egy elegáns krémleves vagy valamilyen különleges ázsiai ihletésű leves, az éttermi változatok valahogy (szinte) mindig tökéletesek. De hogyan csinálják? És még inkább: hogyan tudjuk reprodukálni?

Az igazság az, hogy a jó éttermi levesek titka nemcsak a séfek tehetségében rejlik, hanem az általuk alkalmazott technikákban és trükkökben is. Szerencsére ezek valójában nem is titkok, hiszen bárki számára hozzáférhetőek. Mi most 5 ilyet mutatunk be, hogy a házilag főzött levesed a mennybe menjen.

Kattintsatok a képre, és nyílik a leveses tippek galériája!

Levesajánlónk:

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai segítség itt:

Legújabb receptek

Karamellás sütőtökpuding

Egy hatalmas crème brûlée, ami nem elég, hogy sütőtökös ízesítést kap, de egyenesen egy kivájt sütőtök héjában kerül az asztalra? Hát ezt mindenképpen megéri kipróbálni: ...

Cukormentes kókusztekercs

Keksztekercs vagy kókusztekercs, a lényeg, hogy bármikor megennénk. Most egy nagyon kókuszos, ráadásul cukormentes és vegán verzióban készítettük el. Sütni sem kell, így egy igazán ...

Túrós muffin

Lehengerlően puha piskótával, izgalmas túrókrémmel és hetyke morzsaréteggel vár ez a pofonegyszerű kis sütemény, ami ízeiben a túrógombócot idézi meg. Érdemes jó előre nagyobb ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!