5 titkos trükk, amit a séfek is használnak: így lesz a levesed jobb, mint az éttermi
Legyen az egy gazdag babgulyás, egy elegáns krémleves vagy valamilyen különleges ázsiai ihletésű leves, az éttermi változatok valahogy (szinte) mindig tökéletesek. De hogyan csinálják? És még inkább: hogyan tudjuk reprodukálni?
Az igazság az, hogy a jó éttermi levesek titka nemcsak a séfek tehetségében rejlik, hanem az általuk alkalmazott technikákban és trükkökben is. Szerencsére ezek valójában nem is titkok, hiszen bárki számára hozzáférhetőek. Mi most 5 ilyet mutatunk be, hogy a házilag főzött levesed a mennybe menjen.
Kattintsatok a képre, és nyílik a leveses tippek galériája!
5 fotó
Levesajánlónk:
tojásleves
Szinte minden kultúrában létezik egy csirkeleves "otthonos változata" a betegek vagy a megfáradt lelkek gyógyítására (vagy csak egyszerűen a hűvösebb napok átmelegítésére), ez a ...
húsleves
A cozy ginger chicken soup (azaz melengető gyömbéres csirkeleves) egy tápláló és fűszeres leves, amelyet a friss gyömbér és a hagymák ereje tesz igazán különlegessé. Az angol ...
sütőtökkrémleves
A sütőtök és a hűvös idő úgy járnak együtt, mintha egymásnak lennének teremtve, úgyhogy kényeztessük magunkat egy tál meleg, lágy, sütőtökös levessel. Egyszerű recept, nincs ...
Forrásunk volt.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További konyhai segítség itt:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!