4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.

A levendula már szinte egyet jelent a napsütéses, pihentető nyárral. Nem véletlen, hiszen különleges illatos aromája megnyugtatja a testet és a lelket. A levendulák viszonylag lassan növekednek, ám nagyon szívósak, éppen ezért még a tápanyagban szegény talajban is simán eléldegélnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene őket időről időre egy kis tápoldattal segíteni. A boltokban és virágárusoknál kapható tápoldatokkal azonban érdemes vigyázni, mert ha túl sokat használsz belőlük, akkor ez negatívan befolyásolhatja a levendula növekedését. Itt jönnek be a képbe a konyhai maradékok, amelyek hozzájárulnak a növény fejlődéséhez.

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen konyhai maradékoktól lesz erősebb a levendula!

Még több növényes tartalom:

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...