Nemrég robbant a hír, hogy Harry herceg felesége, vagyis Meghan Markle terhes. Már Harry unokatestvérének, Eugenie hercegnőnek az október 12-i esküvőjén is felkeltette a figyelmet Meghan kék kabátja, ami finoman láttatni engedte a pocakját, az örömhírt azonban csak október 15-én hozták hivatalosan is nyilvánosságra. A hercegi pár 2019 tavaszára várja a babát.
Cikkünk azonban nem az újdonsült anyuka terhességéről szól, hanem a szakácstudományáról.
Meghan első önálló projektje is a főzés köré szerveződött.A hercegné patronálásával és részvételével már kapható az a szakácskönyv, amiben egy tragikusan leégett londoni toronyház változatos etnikumú egykori lakóinak konyhájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Together: Our Community Cookbook (Együtt: a mi közösségi szakácskönyvünk) című kötet 10 fontért - körülbelül 3600 forintért - megrendelhető. Az előszót a hercegné írta, és főzött is együtt a helyi asszonyokkal.
Meghan most újra megmutatta, mennyire otthonosan mozog a konyhában: férjével közösen ellátogattak Ausztráliába, ahol aMountain Farm in Dubbo nevű gazdaságban teára voltak hivatalosak. Meghan MArkle pedig banánkenyérrel készült a nagy eseményre.
Hannah Furness egy riporter, aki a királyi családról tudósít azt írta, hogy a fogadás egyik résztvevője szerint
Meghan aggódott, túl sok banánt tett a sütibe, de Harry szerint ez lehetetlenség: a banán sosem lehet túl sok.
A riporter hozzátette: Meghanról az a hír járja, hogy soha nem megy üres kézzel egy vendégségbe. Mindig visz magával valami saját készítésű finomságot.