Lekapcsolták a reptéren a férfit, aki 15 kilónyi palacsintával utazott

A reptéri dolgozók majd elájultak, szóhoz sem jutottak, amikor egy vendégmunkás 15 kilónyi kínai palacsintával a bőröndjében próbált becsekkolni. Ezt a sztorit figyeljétek!

Az egész reptéri személyzetet meghatotta a középkorú férfi magyarázata: a palacsintákat ugyanis édesanyja készítette neki, aki szeretett volna adni valamit a kínai újév ünnepén, amit haza tud vinni magával.

A kapásról készült felvételek – melyeken látható az egészen elképesztő méretű palacsintatorony – már bejárták a teljes social médiát, érthető módon. Az eset egyébként a Lukou Nemzetközi reptéren történt.

A kínai palacsinták – amelyeket eredetileg sós feltéttel fogyasztanak és nem édessel, mint Európában vagy Amerikában – úgy kerültek elő, hogy mérlegelésnél túl nehéznek bizonyult az utas bőröndje.

A fülön csípett úriember elárulta, hogy a csomagjának tetemes súlya nem csak a palacsintának volt köszönhető - egy másik tradicionális finomságot, üveges savanyított zöldségeket is csomagolt neki anyukája. De cuki.

Az utas szerencséjére a reptéri személyzetnem dobatta kukába a hatalmas adag finomságot, melyet a neten azóta “súlyos anyai szeretetként" aposztrofálnak, ehelyett inkább felengedték a repülőre, hadd vigye magával.

Ezeket olvastad már?

Ó, azok a kínai alapanyagok!

Kínai tudósítónk, Laci ismét a billentyűk közé csapott. Most a kínai alapanyagokról hozott nekünk egy csodás bemutatócikket. Tudtad, hogy a legtöbb olyan édes, mint a méz?

aragorn

via asiawire

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...