Lékai-Kiss Ramóna megmutatta bikinibodyját

Ha könnyed tartalomra vágysz a nap végén – valamint egy tökéletes bikinis fotóra – , Lékai-Kiss Ramóna a te embered!

Legyünk őszinték, néha kellenek a lelkünknek az olyan kis könnyed hírszösszenetek is, melyeknek nincs súlyuk, egyszerűen csak kikapcsolnak, szórakoztatóak. Na most, Lékai-Kiss Ramóna bikinivillantása nemcsak hogy kikapcsol, de egészen szemet gyönyörködtető!

Úgy tűnik, a fiatal házaspár egyik álma vált valóra azzal, hogy eljutottak San Sebastianóba, (elvileg a férj régi vágya volt), és fejest ugrottak a nyaralásba...és a türkiz medencébe, amelyből Ramóna teste sellőként emelkedik ki, kezében egy habzóboros pohárral.

Nem tudjuk, hogy paleo, keto, 90-napos, (neadjisten semmilyen) diéta, vagy „csak" a rendszeres testmozgás és a genetika a felelős ezért az eszméletlen alakért, de az tény, hogy tökéletes!

A spanyol háttér igen jól áll a műsorvezetőnek, boldogsága pedig még úgy is kézzel tapintható, hogy háttal áll. Jó nyaralást kívánunk!

Addig is álljon itt néhány - tényleg finom - saláta a nyárra:

Energiabomba saláta

Friss vágott saláta tele proteinnel, nem csak testépítőknek! Ha ezzel indítod a napot, teljes energiával feltöltve végig bírod majd. A recept egyenesen Hawaii-ból, Oahu szigetéről ...

Forrás: nlc

Címlapkép: Instagram


Még több életmód itt:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...