Lehet még fokozni a fokozhatatlant! Ezt adják vacsorára a traumatológián

Combnyaktöréses beteg számolt be a hatvani kórházban felszolgált vacsorájáról.

"A macskáim is ezt eszik vacsorára"..."Már nagyon régóta nézem ezt az oldalt ennél undorítóbb, gagyibb kaja még nem volt sosem feltöltve" - ilyen, és ehhez hasonló kommentek érkeztek a Kórházi koszt Facebook-oldalán posztolt fotó alá:

A fotó a hatvaniAlbert Schweitzer Kórház traumatológiáján készült, idén júliusban. Sokak szerint ez a legdurvább fotó, ami felkerült a Kórházi kosztra. Mi is nehezen találjuk a szavakat erre a kenyéren tálalt valamire.Nektek van tippetek, mi lehet a kenyérre dobva?

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...