Lehet így is - jó ebéd egy magyar kórház gyerekosztályán

Sajnos az esetek többségében csak az ehetetlen, gusztustalan ételekről lehet beszámolni, ha kórházi kosztról van szó. Most itt egy kivétel!

Gyakran számolunk be a magyar és külföldi kórházakban felszolgált ételekről. A hazai kórházi koszt az esetek többségében gusztustalan, ehetetlen és egészségtelen is. Szerencsére vannak azonban kivételek. Ilyen a Nyíregyházi Jósa András kórház gyerekosztályán felszolgált ebéd:

A fotót a Kórházi kosztFacebook-oldalán osztották meg. A beküldő szerint teljesen korrekt volt az ebéd, amivel akár egy felnőtt is jóllakott volna. A fotó alatt egy kommentelő jelezte, hogy néhány éve még ebben a kórházban is rosszak voltak az ételek, valószínűleg azóta valami megváltozott. Lehet lecserélték a szakácsot...

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...