Lehet így is! Ez a budai zöldséges visszacseréli a romlott árut

Kevés olyan zöldségest találni manapság, mint a budai Mészáros utcai zöldséges, aki jó fej és humoros is a vásárlóival.

Minőségi problémák miatt visszacseréli a közelmúltban eladott avokádókat az egyik budai zöldséges. A Mészáros utcai bolt Facebook-oldalán az NLCafé szúrta ki a következő posztot:

„A felmerült minőségi problémák miatt a közelmúltban nálunk vásárolt konyhakész avocado károsultjai üzletünkben jogosultak pénzvisszatérítésre, cserére, az összeg levásárlására és epés megjegyzések megtételére, amennyiben ez utóbbira is feltétlenül igény mutatkozik”

Csere esetén a képen látható, gyönyörű avokádó vihető el:

A budai zöldségestől egyáltalán nem meglepőek a hasonlóan humoros posztok, kis mini novellák. A Mészáros utcai zöldségboltnak lassan 3000 követője, és remélhetőleg legalább ugyan ennyi törzsvevője van.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: Facebook

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!