A világ legjobbjai között a pécsi McDonald's étteremvezetője

Varga Csaba, a Pécs Plaza és a Pécs Árkád McDonald’s éttermek vezetője nyerte el idén a gyorsétterem-lánc legjobb étteremvezetőinek járó nemzetközi Ray Kroc Díjat.

A legjobbak között is a legjobbnak lenni – ezt jelenti a Ray Kroc díj, amelyre 36 ezren pályázhatnak, és amelyet csak az étteremvezetők legjobb 1%-a nyerhet el. A Ray Kroc díjra szóló pályázatokat az országok vezetősége terjeszti fel a nemzetközi szakmai zsűrinek, akik több, mint 100 országot magában foglaló mezőnyből választják ki a győzteseket. Ebben az illusztris társaságban kapott helyet idén a pécsi éttermeket vezető Varga Csaba.

Csaba 2003-ben diákként csatlakozott a McDonald’s csapatához. A diákévek után karrierje étteremvezető-helyettesként, majd étteremvezetőként folytatódott Balatonlellén. 2013 végén a Pécs belvárosi és Pécs Plaza éttermek, majd 2015-től a Pécs Plaza és Pécs Árkád éttermek vezetője lett. Az elmúlt években csapatával folyamatosan kiváló eredményeket ért el, irányítása alatt számos hazai elismerést kapott a két pécsi egység.

„Nagy megtiszteltetés számomra ez a díj, amely az egyik legkomolyabb elismerés a hálózatunkban” – mondta Varga Csaba. „Évek óta tudatosan dolgozom ezért az elismerésért, de tudom, hogy ez nem csak személyes érdem, hanem nagyon komoly csapat teljesítmény is. Hálás vagyok éttermi vezetőimnek és a többi kollégámnak, akik nélkül ezeket az eredményeket nem tudtam volna elérni. Legfontosabb feladatomnak mindig azt tartottam, hogy olyan családias csapatot kovácsoljak, akik nem csak a vendégekért, de az étteremért és egymásért is dolgoznak. Vezetőként fontosnak tartom az őszinteséget, a nyitottságot, és hogy tudjak támaszkodni a munkatársaimra. Így tudunk elérni olyan eredményeket, amelyek érdemessé tettek erre az elismerésre.”

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...