Legjobbak között az Aldi és Lidl termékei

Az Aldi hét saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, de a Lidl és Spar is zsebelt be elismerést.

Idén hetedik alkalommal adták át az Év Terméke elismeréseket, a magyar fogyasztók 21 kategóriában értékelték a termékeket. A díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként - írja a Napi.huaz MTI-ra hivatkozva.

Tizenkét díjat élelmiszerboltok vittek el

Az ALDI a Lidl és a SPAR elsősorban vegán, vegetáriánus, bio, vagy mentes termékeikkel nyertek elismerést. A trendek azt mutatják, hogy a magyaroknak egyre fontosabb az egészséges étkezés.

A nyertesek:

ALDI:

  • bio juh- és kecskesajt,
  • bio vegán mandulaital,
  • Kokárdás márkanevű tejtermék-család és gyümölcsjoghurt termékcsalád,
  • Aldi laktózmentes termékcsalád,
  • ALDI teljes kiőrlésű rozsos bucija, illetve sokmagvas rusztikus baguette,
  • ALDI Focaccia Grande.

Lidl:

  • Chef Select magyaros készételek és Chef Select nemzetközi készételek termékcsalád,
  • Alesto hántolt pörkölt chilis napraforgómag
  • Freeway Up Winter Edition energiaital
  • saját márkás Pilos Jumbo túródesszertje is megkapta az Év terméke elismerést.

SPAR:

  • Veggie by Neni termékcsaláda növényi szendvicskrém kategóriában.

Év Terméke Díjat kapott még aSzafi Free termékcsalád a gluténmentes alapanyagok között, a Dr.Oetker Vitalis Zabkása termékcsaládja, a Hajdú Üveges Krémsajt terméke, a Rama Classic csészés margarin, a kávéitalok között a Mizo Coffee Selection termékcsalád, a tápszer kategóriában a Milupa Lactofidus tápszerei.

Az emésztést elősegítő gyógyszerek között a Dipankrin Optimum lett a nyertes.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...