1. Narancs, mandarin
Két vége levág, picit bemetsz, és hernyószerűen kinyit. A legjobb.
2. Ananász
Vágd félbe a hámozatlan gyümölcsöt hosszában (még a szár+levél is maradhat). Aztán a két felet újra félbe hosszában - negyedeket kapsz. Alulról válaszd le egy késsel a húst a héjról, szeleteld be, és tologasd jobbra-balra a felvágott darabkákat - annyira jól néz ki!
3. Kiwi
Vágd le a két végét, egy evőkanállal nyúlj be, majd válaszd le a húst a héjtól körben. Egyszerű!
Még egy trükk!
Hámozz főttkrumplit nagyon trükkösen!
4. Alma
Vagdosd be a képen látható módon cikkelyekre, majd tegyél rá egy vastagabb befőttesgumit. Így bárhova magaddal viheted, és akár a buszon is haraphatod a cikkelyeket!
5. Kókuszdió
A kókuszdió videón is látható 3 kis fekete mélyedéséből az egyiken kezdjünk el lukat fúrni egy csavarhúzóval és egy kalapáccsal. Itt könnyebb lukat ejteni: öntsük ki belőle a kókuszvizet. Ezután pedig rakjuk be a mikróba (!) magas hőfokon 30 mpre, így megpuhul, és ha ezután csapunk rá egy keményet, darabjaira hullik.
6. Koktélparadicsom
A szupertrükk: pakoljuk őket egy lapostányérra egészben jó szorosan, tegyünk a tetejükre még egy lapostányért, fogjuk össze a kettőt, majd egy nagy és éles késsel nyiszatoljuk őket félbe!
(cikkforrás: huffingtonpost, címlapfotó: Flickr/World Bank Photo Collection)