A legjobb adventi aprósütik

Hamarosan indul az adventi időszak. Ki ne fogyjon a sütis tálcád, mindig legyen rajta valami finomság. Isteni linzereket mutatunk, és adunk még egy tippet is hozzájuk! (x)

Ugye milyen hosszú az adventi időszak, ha azt kell kitalálnod, hogy mit főzz vagy süss a családnak? Amikor az ajándékok beszerzésére gondolsz, akkor meg kitör a frász, hogy még mindig nincs meg több mint a fele. Ez utóbbiban sajnos nem tudunk segíteni, de az adventi sütiösszeállítás pont a profilunkba vág, úgyhogy nézd meg az alábbi ajánlót!

Ezeket olvastad már?

Tedd szalvétával bélelt dobozba a linzert, így több napig is eláll. Csak kisebb adagokban helyezd a kínálótányérra, inkább töltsd utána, ha elfogyott, így mindig omlósan, frissen haraphattok bele!

Nagyi titka lisztajánló

  • A félfogós búzaliszt dédanyáink és nagymamáink nagyra tartott és sokat használt lisztfajtája. A Nagyi titka Félfogós liszt egy speciális őrlésű liszt, mely egyesíti magában a búzarétesliszt és búzafinomliszt kedvező sütési tulajdonságait.
  • Ennek a speciális őrlésnek köszönhetően a vele készült tészta jobban nyújtható és rugalmasabb, a kész sütemény vagy panír pedig ropogósabb lesz.
  • A legjobb választás omlós, vajas vagy hajtogatott tészták, piték, linzerek készítéséhez.

Erre használd még!

A Nagyi titka Félfogós búzaliszt az omlós, vajas és hajtogatott tészták mellett ideális alapanyaga a pogácsáknak, sós vagy édes aprósüteményeknek, kiváló vékony pizzatészta készítéséhez, de galuskához, nudlihoz, panírozáshoz és sörtésztához is nagyszerű.

Ezeket olvastad már?

A csokibevonatot készítsd úgy, hogy az egybeforgatott sütikarikákat egy rácsra helyezed. Tegyél alá sütőpapírral bélelt tálcát, ne az asztalt maszatold össze!

Ezeket olvastad már?

Kerüljön bele minden finomság: dió, mandula, mák, méz, csokoládé - folytathatnánk még a sort napestig. Egy szó mint száz, az adventi kínálótál sose fogyjon ki!

Ismerd meg jobban a Nagyi Titka Félfogós búzalisztet

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...