Reformételek ide vagy oda, az olajban rántott csirkének, zsírban sült karajnak, sült krumplinak, rántott/sült halnak nincs párja - néha a legtudatosabbaknál is becsúszik. Aztán ott van a híresen szagos palacsintasütés. Tényleg isteni, de minimum 4-szer meggondoljuk, nekiálljunk-e, mert utána azonnal mehetünk hajat mosni és ruhát cserélni, és a napokig tartó szellőztetés is alap.Ez a megoldás zöld, azaz környezetkímélő, olcsó, nem kell hozzá semmi, ami ne lenne otthon szinte bárkinél, gyors, és totál hatásos.
Ez is 1 szagos cikk
6+1 tipp, hogy szagtalanítsd az ételhordód
Hozzávalók
ecet
lábas
Eljárás
1. Tegyél egy lábasba némi ecetet (negyedéig töltsd meg), és tedd fel forrni közepes lángon.
2. Amikor az ecet forrni kezd, zárd el a gázt. Az ecetet kiöntheted.
3. Kész!
Ne aggódj, az ecetszag elmúlik, ahogy elzárod a gázt, és csodás semleges illat marad utána - hal- és palacsintaszag nélkül!
(forrás: purewow,címlapfotó: Flickr/Dovydas Clomenas)