A legaranyosabb dolog, amit a héten láttunk - így zajlik egy APÁS FÜRDETÉS

Azóta, hogy láttuk ezt a videót, könnybe lábadt szemmel idézzük vissza a gyerekkori tesós-szülős für(det)éseket a kádban. Pedig hol voltak azok ehhez képest!

Hétvégére egy könnyedebb családi tartalmat mutatunk - biztos sokan láttátok már, de nem tudjuk kihagyni. Reméljük, a bevállalósabb/kipihentebb/falpenésztől kevésbé tartó szülők közül lesznek páran, akik megvalósítják, és nekünk is megírják, hogy sikerült ekkora habot abszolválni. Mert amennyire vissza tudok emlékezni, a bátyámmal közös habfürdők során akármeddig ütöttük-vertük a vizet, hogy habozzon a Caola habfürdő, ennek a 43-adát se tudtuk elérni. Vagy lehet, hogy apa mosogatószert tette a vízbe? És anya vajon merre jár?

via GIPHY

Ezt is szerettétek nálunk:

Van egy magyar ovi, ahol mindig irtó cuki reggelivel indul a nap

Ez a zsigeri, lecsupaszított, őszinte öröm az arcokon. Nekünk ennyi most tökre elég.

Szóval ők azok, nézzétek:

Na, ki próbálja ki?

Ezeket olvastad már?

via boredpanda

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...