Itt a lecsószezon - ahogy mászunk bele a nyárba, egyre inkább, hiszen egyre olcsóbb a paprika és a paradicsom. Főzzünk hát lecsót, mert amúgyis ez az egyik legjobb, leglaktatóbb, legtipikusabb OLCSÓ nyári egytálétel - NA DE MÉGIS HOGY?
Húsos változatok:
Ez a kérdés mindenkit megoszt és megmozgat, nincs akinek MINDEGY lenne. Itt vannak az opciók:
1. Jönnek a klasszik lecsó pártfogói:
2. Aztán vannak a tojásosak:
3. Meg akik egyből belekeverik a köretet is:
+1.: A nagy megosztó: az őrölt pirospaprika:
Alternatív fajták:
És néhány vélemény a szerkesztőségből:
"Mindenképpen tojással és kolbásszal. Virsli kizárva."
"Hallottam már olyat, hogy valaki tésztával eszi. Csuszával mondjuk."
"Én hús nélkül szeretem a legjobban, pedig nem vagyok vega, ez van."
"Apukám kedvenc kajája, ez az egyetlen, amit egész évben tud enni (tudom, amikor nincs szezon, vétek, de ez van), és nálunk kizárólag rizzsel készült mindig, így szoktam meg. Ma már bulgurral helyettesítem. És tojás is mehet rá. Hús nem muszáj."
Végül 3 köretes verzió:
Ezeket olvastad már?
Akkor most mégsem kell lehabozni a húslevest?
Anyukánk és nagymamánk tuti lehabozza a hétvégi húslevest. "Máskülönben zavaros lesz" - mondják. De tényleg így van? Nyomoztunk kicsit.
Brecz JuditSokan kértétek, most letesztelünk 15 itthon is elérhető tejszínt -...
Ti hogy álltok a tejszínkérdéssel? Használtok főzőtejszínt, vagy maradtok a zsíros habtejszínnél? Néztetek már rá a címkékre? Mi most megtettük!
Nosalty12 bolti májkrémet kóstoltunk végig - ezt a kényes sorrendet...
Sokat gondolkoztunk, mit teszteljünk, a májkrém mellett döntöttünk - 12 bolti fajtát vettünk és ettünk végig, hogy megmondjuk, szerintünk melyik milyen!
NosaltyMegfejtettük a tányérból meredező csirkelábak titkát
Sokan nem tudják elképzelni, hogy megegyék, talán még a kutyájuknak sem adnák oda, annyira rettegnek tőle, mások szerint az egyik legjobb csirkecsemege: maga a lába.
Nosalty