Új színben pompáznak a Le Creuset edényei, csak úgy kapkodnak utánuk

Szinte azonnal elfogytak az új színben pompázó Le Creuset edények. A világhírű Le Creuset márka új színben jelentette meg klasszikus kollekcióját, a narancssárgás-pirosas öntöttvas edények helyett idén úgy tűnik, mindenki azúrkék lábasokra vágyik.

Ha van olyan edénymárka, amely csaknem száz éve szakadatlan lendülettel menetel előre és szerez magának újabb és újabb hű vásárlókat, az nem más, mint a Le Creuset. A francia márka leginkább öntöttvas edényeiről ismeretes, aki pedig magáénak tudhat egy-egy súlyos lábast, egészen biztos, hogy elégedett a konyhai eszköz minőségével.

Kékben pompázik az új kollekció

Ahogy egy Ferrarinak a piros szín, úgy a Le Creuset-nek a téglavörös árnyalat adja ikonikus megjelenését, a márka azonban sosem volt rest egy kis csavart belevinni újabb és újabb kollekcióiba. Idén ősszel vadiúj színben jelentette meg kínálatát, az pedig egészen biztos, hogy az új, azúrkék színű edénygarnitúráért csak úgy kapkodni fognak a boltokban.

Az azurit nevű ásvány és a mediterrán tengerpartok égboltjai ihlette új kollekció darabjai egyaránt lehetnek tökéletes kiegészítői egy minimalista és egy déliesebb színvilágú konyhának is, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ezek a konyhai eszközök nemcsak látványosak, de tökéletes ételeket is lehet készíteni bennük.

A vásárlók már most lecsaphatnak a klasszikus holland sütőre (dutch oven): a 7,5 literes változatot most akciós áron 300 dollárért (kb. 89.000 forintért) kínálja a márkabolt, szerencsére azonban nem kell sokat várni arra, amíg a többi méretű és különböző árfekvésű termék is beérkezik.

Mert ugyan ki ne fogadna el egy ilyen szépséget? (Csak a lábunkra ne ejtsük!)


Ismerd meg, melyik edény mire való!

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!