Látnod kell DiCaprio arcát, ahogy a hintés nagymestere szórja neki a sót

Nincs kétség, az elmúlt hónapok legmenőbb internetes szakácsa képzeletbeli díját a #SaltBae becenéven futó török hentesnek, Nusret Gökçe-nek adjuk, aki felforgatta a világot.

A fiatal konyhamester alig egy hónapja robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.A török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme.

Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

via GIPHY

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes az internetnek köszönhetően annyira befutott, hogycsak Törökországban hat steakhouse-a van, hamarosan nyit New Yorkban is, addig pedig leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála – sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Legutóbb például Leonardo DiCaprio kereste fel Abu Dhabiban a 32 éves Don Juant (szóval tényleg nem kispályás már a hentesünk), aki a színész tiszteletére személyesen tálalta a steaket, és elmaradhatatlan show-eleme, az érzéki sóhintés sem maradt el.

És igen. Leo arca mindent elárul, de mutatjuk közelebbről is.

via GIPHY

Valamit tényleg tudhat a2017 egyik legnagyobb jelenségeként aposztrofált fickó, hiszen Rihanna is őt népszerűsítette laza, hétköznapi viseletén:

Sőt, még Ben Affleck is:

És akkor még nem is mutattuk, hogy mennyire imádja az internet szexin sózó sztárhentest, akinek ikonikussá vált mozdulatát már elég sokan beépítették hétköznapjaikba, és voltak, akik már igazi mémként tekintenek rá.

Még a focisták is:

Háziasszonyok ezrei szerte a világban:

És nemcsak a fine dining, hanem a street food vagy junk food rajongók is:

Hazai fronton például Istenes Bence is eljátszik az ikonikus mozdulattal:

Az interneten keringő mémekből pedig Dunát lehetne rekeszteni:

Ezeket olvastad már?

(via Eater)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...