Lakatos Márk megmutatja, hogyan készíts színes őszi salátát salátalevél nélkül

Tartalmas, egészséges, és nagyon könnyű elkészíteni...a külön meglepetés pedig az ízekben rejlik. Lakatos Márk újabb izgalmas receptet hozott nektek! (x)

Megdőlni látszik az a tény, hogy a saláták unalmasak. Lakatos Márk egyszer már mutatott nektek egy vagány, zöld bulgursalátát, most pedig egy kuszkusztabulét hozott nektek. Ez a színes őszi-téli saláta frissességet hoz a konyhába, jó kiadós, ráadásul egészséges is, és nagyon könnyű elkészíteni. A külön meglepetés pedig az ízekben van, hiszen a kuszkuszt nem főzzük, hanem a zöldségek levében, olívaolajban és citromlében puhítjuk. Márk most megmutatja nektek, hogyan:

Márk tabuléreceptjét itt találod!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...