Van egy cukorkabolt, igaz, nem nálunk, hanem Torontóban, neve pedigPapabubble Toronto.Itt néhány vagány tetovált lány úgy készíti a mintás cukorkákat, hogy az ember elgondolkodik, vajon eddig hogy nem jutott eszébe, mennyi meló lehet egy efféle finomságot összepattintani kézzel. Meg eleve, hogy kerül bele az a minta?!
Ezt is nézd meg!
Így készül egy átlagos NYALÓKA - nem biztos, hogy újra megkívánod
Szóval így készül a cukorka, NÉZD:
Régimódi cukorkákat gyártanak hőálló kesztyűkben, hiszen tűzforró cukormasszával dolgoznak. A megfelelő színűre színezett masszából hatalmas husángokat gyúrnak, majd elvékonyítják őket, és kisebb csíkokká formázzák, amiket a kinyújtott masszába helyezgetve nagy műgonddal tekercselnek kellő nagyságúra, majd ebből újra elvékonyított csíkokat rolniznak, és apró cukorkákat vagdosnak belőle.
Iszonyú látványos a dolog, ezt persze ők is tudják, és műhelyüket a látogatók és vásárlók számára is elérhetővé tették, így meg lehet lesni testközelből is, hogy készül a csoda.
Ezeket olvastad már?
Így készül az amerikai filmekből ismert piros-fehér karácsonyi nyalóka
Jó pár éve kapható nálunk is, de azért azt hiszem legtöbbünknek az amerikai karácsonyi filmekből ismerős - így készül a piros-fehér csavaros nyalóka, a candy cane!
Brecz Judit13 kaja, amit a dietetikus sosem enne meg. Videón mutatjuk!
Az egészséges, kiegyensúlyozott étrendbe sok minden belefér, de azért van pár élelmiszer, amiről a dietetikusok mindenkit lebeszélnének.
Bodon Judit dietetikusEgy adag üdítő = nyalókányi cukor
Felejtsük el a kockacukor-piramisokat, itt a cukortartalom egy újabb vizuális ábrázolása! Egy adag üdítő = egy jókora nyalóka!
Bodon Judit dietetikusÍgy készül egy átlagos NYALÓKA - nem biztos, hogy újra...
Masszív cukor - semmi más nem jut eszünkbe az alábbi videóról. Igen, eddig is tudtuk, de ilyen formában még sokkolóbb. Rád milyen hatással van?
Brecz Juditvia eater