E-l-k-é-p-e-s-z-t-ő, ahogy ezek a színes cukorkák készülnek

Ez a cukorkabolt igazi performansszá alakította színes, mintás cukorkáinak gyártását - tényleg élmény, videón is!

Van egy cukorkabolt, igaz, nem nálunk, hanem Torontóban, neve pedigPapabubble Toronto.Itt néhány vagány tetovált lány úgy készíti a mintás cukorkákat, hogy az ember elgondolkodik, vajon eddig hogy nem jutott eszébe, mennyi meló lehet egy efféle finomságot összepattintani kézzel. Meg eleve, hogy kerül bele az a minta?!

Ezt is nézd meg!

Így készül egy átlagos NYALÓKA - nem biztos, hogy újra megkívánod

Szóval így készül a cukorka, NÉZD:

Régimódi cukorkákat gyártanak hőálló kesztyűkben, hiszen tűzforró cukormasszával dolgoznak. A megfelelő színűre színezett masszából hatalmas husángokat gyúrnak, majd elvékonyítják őket, és kisebb csíkokká formázzák, amiket a kinyújtott masszába helyezgetve nagy műgonddal tekercselnek kellő nagyságúra, majd ebből újra elvékonyított csíkokat rolniznak, és apró cukorkákat vagdosnak belőle.

Iszonyú látványos a dolog, ezt persze ők is tudják, és műhelyüket a látogatók és vásárlók számára is elérhetővé tették, így meg lehet lesni testközelből is, hogy készül a csoda.

Ezeket olvastad már?

via eater

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...