Kurucz Kolos

Mindent szeretek, ami a főzéssel kapcsolatos. Szeretem az új ízeket.

Név: Kurucz Kolos

Életkor: 47

Foglalkozása: üzletvezető

Kedvenc ízvilág: Keserű

Kedvenc szakács: Saját magam

Kedvenc saját recept: Paradicsomos káposzta

Kedvenc recept: Borjúszűz diómártással, fokhagymás zöldfűszeres papardellévelSaját specialitás: Hideg libamáj zsírjában

Mindent szeretek, ami a főzéssel kapcsolatos. Szeretem az új ízeket.Szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni, trécselni.Hobbim nincs. Csak szeretek mindent csinálni, ami jól esik, bringázni, focizni, sétálni, tollasozni, stb.Őszinte és egyenes embernek tartom magam, nem szeretem a hazugságot és a kétszínűséget.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...