Kürtöskalácsba töltött paradicsomos húsgombóc és kacsamáj paté - bemutatták a Costes séfjének új szendvicseit

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje új szendvicseket tervezett.

Megérkeztek az OMV VIVA-töltőállomásokra a Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete által megalkotott legújabb szendvicsek. A most bemutatott kínálat a séf harmadik kollekciója, a konyhafőnök ugyanis idén márciustól negyedévente jelentkezik egyedi fogásokkal a töltőállomáshálózatban. A harmadik kollekcióban szeptembertől négy új, prémium szendvics kerül forgalomba, kiemelkedő minőségű alapanyagokkal, az ország 67 OMV VIVA-töltőállomásán.

Az új szendvicsek között szerepel a húsmentes, juhtúrós sztrapacskával töltött cipó, friss lilahagymával és ruccolával, rusztikus buciban, pirított hagymával.

Juhtúrós sztrapacskával töltött cipó

Ugyancsak a kínálat része két különleges, kézzel készített, sós kürtőskalácsba kerülő fogás is: kacsamájpaté kürtőskalácsban, tormás almalekvárral és lilakáposztával, a paradicsomos húsgombóc, olivás, sós kürtőskalácsban, petrezselyemzölddel és paprikával. A negyedik különlegesség a gyros szendvics flagettben, görög joghurtos tzatzikival, paradicsommal és jégsalátával. Minden egyes szendvics frissen készül az OMV VIVA-töltőállomásokon.

„Immár harmadszor alkottunk különleges fogásokat a magyarországi autósok számára. Az elmúlt két kollekció tapasztalatai, kiemelkedően pozitív visszajelzései és minden várakozást meghaladó népszerűsége alapján ismét a vásárlói ízlést vettük alapul az őszi kínálat tervezésekor, hogy harmadszor is a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára a töltőállomásokon. Szeptembertől különleges, újragondolt ízekkel, a vakációt is megidéző nemzetközi fúziókkal frissítjük a kínálatot” – mondta Palágyi Eszter.

Húsgombócos szendvics

A Palágyi Eszter tervezte első és második szendvicskollekció különleges fogásait több tízezres nagyságrendben vásárolták meg a töltőállomásokon. A magyarországi autósok kedvence a kacsamáj paté lecsóval, fonott kalácsban illetve vargányás kacsakolbász kiflitekercsben volt.

„Ma már a teljes forgalomban is látható mértéket jelentenek a töltőállomások gasztro eladásai a legnagyobb benzinkút márkáknál. A minőségi kávé, a frissen készült, minőségi szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek a vásárlói igényekre adnak hathatós választ. A visszajelzések alapján óriási igény mutatkozik arra, hogy az utazók a pihenők során, a töltőállomásokon magas minőségű ételeket érhessenek el. Ezért vagyunk különösen büszkék arra, hogy a hazai töltőállomások közül elsőként az OMV vezette be a gourmet szendvics kategóriát kínálatába” –hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.

Az OMV, „Mi többet nyújtunk” márkaígéretével összhangban kiemelkedő minőségű termékeket kínál VIVA kávézóiban, ezt egészíti ki az immáron harmadik, négy prémium termékből álló szendvicskollekció, amely minőségi alapanyagok használatával készül.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...