Még csak nem is tulajdonosnak kell lenni, ahhoz, hogy valaki kürtöskalácsozással havi akár nettó 1 millió forintot keressen. A bódéban állva a kalácsok elkészítése és eladása is elég ehhez.
A Világgazdaság szúrta ki a Proffesion.hu oldalán megjelent álláshirdetésben, hogy kürtőskalács-készítőként akár havi nettó 1 millió forintot is lehet keresni a Szent István téren zajló adventi vásárban.
Akár nettó egymillió forintot is lehet keresni kürtőskalács-készítőként
Az álláshirdetést hetekkel ezelőtt adta fel a Hungarikum Party Service Kft., amiben az áll, hogy eladót (magyarul és angolul jól beszélő), sütőt (parázs mellé), dagasztó-feltevőt (kelt tésztával foglalkozó) keresnek. A pozíciók betöltéséhez rendezett családi háttér, ápolt megjelenés és csapatmunkára való képesség szükséges.
A munka elsősorban főállásban végezhető, és a hirdetés szerint az alapfizetésen felül forgalmi bónusszal lehet számolni, így akár nettó egymillió forintot is meg lehet keresni havonta.
A kürtőskalács, egy jellegzetes erdélyi specialitás, a Székelyföld nemzeti süteménye, melyet a régi időkben esküvők, egyházi ünnepek, keresztelők és vendégek fogadásakor ...
Minden család almás pitéje más. Lilláéké például házasította a diós rácsos mágnáspitét az almás süteménnyel. Az eredmény pedig lehengerlő, egészen biztosan maradandó emléket ...
A dejó nagyjából pontos házi receptje tartalmaz néhány furcsa alapanyagot, azonban egyszer érdemes lehet megbirkózni vele, mert mindenképpen érdekes kísérlet. Töltsük hókiflibe, és ...
Az álláskereső oldalon a hirdetés még mindig fent van, ezért még bárki jelentkezhet kürtőskalács-készítőnek.
Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...
A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...
Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.
A FruitVeB bejelentése szerint sokat drágult egy igen kedvelt savanyúságunk az utóbbi egy évben. Ráadásul ez az alapanyag gyakran az ünnepi asztal részét (is) képezi.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...