Kukkants be a Dallas Samanthájának konyhájába

Ki ne látott volna, akár csak egy képkockát az ikonikus Dallas című sorozatból. Linda Gray, a hírhedt iparmágnás, Jockey Ewing feleségét, Samanthát játszotta. Ismerős, igaz?

Linda Gray a 90-es évek elejétől kezdve ült be mindannyiunk nappalijába hétről-hétre a Dallas című sorozattal. Elképesztő és szinte hihetetlen, de a ma már 78 éves színésznő, 1971-ben vásárolt kaliforniai otthonát épp árulja, közel 3 millió dollárért.

A 3400 négyzetméteres birtokon található egy egyszintes fő ház, három hálószobával, két fürdőszobával és két kandallóval.

Állítólag a színésznő és férje sokat tartózkodtak a birtokon, ami tökéletesen meglátszik a konyhán is, hiszen minden kézre van.

A hangulatos, természetes színek, minták és burkolóanyagok uralta konyha egyszerű, de mégis igazán különleges kialakítású. Tipikusan olyan helyiség, ahol mindennek megvan a pontos helye. Nincs túlgondolva, minden giccstől és sallangtól mentes.

A tágas, világos, nagy ablakokkal megáldott amerikai konyha pedig az étkezővel alkot egy egységet. Nekünk külön kedvencünk az egyedi kialakítású fa étkezőszékek az asztallal együtt!

Meg kell hagyni, a színésznőnek remek ízlése van!

Ezeket olvastad már?

via Variety

Címlap:Maureen Donaldson/Getty Images

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...