Szuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
A magyaros, urambocsá' menzás főzelékek renoméja nem túl rózsás, ez köztudott. Sok a lisztcsomó és a rántás, nehéz, gipszszerű a textúra, nem sok élményt nyújtanak. Természetesen az évek alatt milliónyi újító recept született a klasszik főzelékek feljavítására, de ötletelni mindig lehet, hiszen rossz emlékek ide vagy oda, a krumplifőzelék, a spenót és a zöldborsófőzelék nagy kedvencek mai napig.
A burgonyafőzelék óriási kedvenc, de sima, tejfölös habarással most nem találtam annyira vonzónak: helyette egy teljesen vegán verzióban gondolkodtam, zabtejszínnel.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Mindig kell egy pár nap, mire magunkhoz térünk az óraátállítás után, és ez most sincs másképp. Megkezdődött a nyári időszámítás, és „elvettek" egy órát az életünkből, amit ősszel vissza is kapunk. Ennek az állítgatásnak azonban több negatív hatása is lehet szervezetünkre.
Egészen sokkoló, de tény: az élelmiszerboltokban rengeteg olyan felületet érinthetünk meg, amelyek annyira piszkosak, hogy akár fertőzést is elkaphatunk.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Nyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert.
Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!