„Krémséges” újdonságok a Philadelphiától

A Philadelphia krémsajt a 19. század végén kezdte pályafutását, és mára egy külön fogalom lett a krémsajtok piacán. (x)

Az évek során különlegesen selymes ízvilágával milliók gyomrát hódította meg, és vált mindennapi étkezésük szerves részévé. A termékek jó ideje Magyarországon is kaphatóak, így már itthon is széles rajongótáboruk van. A hazánkban elérhető Philadelphia termékcsalád a sajtimádók legnagyobb örömére mostantól két új ízzel bővül, jövő év elejétől pedig elérhető lesz a laktózmentes verzió is.

Az új snidlinges változat kiváló választás a karakteresebb ízek kedvelőinek.

Egy szelet teljes kiőrlésű kenyérre kenve ő lehet a legtökéletesebb harapás, és a megszokott ízek után egy ilyen szendvicset gyermekünk is talán nagyobb kedvvel majszol el uzsonnára. Hétvégén a családot is elkápráztathatjuk, ha például snidlinges krémsajttal töltött csirkemellet készítünk ebédre.

A kaporral megbolondított lazacos verzió igazi luxus a gyomornak.

Azon kívül, hogy egy minőségi pékáruval összeházasítva szintén jó eséllyel indulhat a tökéletes szendvics címért, remek alapanyag lehet ínyenc vendégváró falatkák elkészítéséhez. Könnyedén felturbózhatjuk vele a hagyományos hidegtálas ételeket, például a sonkatekercset vagy a töltött tojást, de nyers zöldségeket is mártogathatunk bele.

A pasztörizált Philadelphia krémsajtokkal könnyedén helyettesíthető a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin, vagy különböző sajtok is. A Philadelphia krémsajtok remek megoldást kínálnak mindazoknak, akik nemcsak a gyorsaságra, de a minőségi és egészséges ételek fogyasztására is törekednek. A termékeket vegetáriánusok is fogyaszthatják, nem tartalmaznak glutént és géntechnológiával módosított összetevőket.

Az első krémsajtot William Lawrence amerikai tejtermelő készítette 1872-ben, és a termékeket 1880-tól The Empire Company néven kezdte el forgalmazni fóliázott csomagolásban. A márkát a későbbiekben Philadelphia névre keresztelte, mivel Philadelphiát abban az időben a legjobb minőségű élelmiszerek fővárosának tartották. A New York-i Phoenix Cheese Company 1903-ban megvásárolta a Philadelphia védjegyet, az 1928-as egyesülés óta pedig már a Kraft Cheese Company – 2012 óta Mondelez International - gyártja a krémsajtokat. A Philadelphia mára a világ egyik vezető krémsajtmárkája lett. (x)

Tudj meg többet a Philadelphia termékeiről itt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Narancsos pepita szelet

Egy toszkán narancstorta és az angol battenberg sütemény receptje ihlette ezt az ínycsiklandó extrán narancsos, így az ünnepekre is tökéletesen illő süteményt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 villámgyors és villantós karácsonyi fogás airfryerben

Az airfryer nemcsak egészségesebb alternatívát nyújt, ha ételkészítésről van szó, de még időt is spórolhatunk vele, hiszen nem kell a tűzhely mellett állva forgatni a rántott húst. Az időhatékonyság különösen jól jön a karácsonyi pörgésben, arról nem is beszélve, hogy ha már amúgyis több napos dínom-dánomnak nézünk elébe, akkor kicsit alakbarátabb fogásokat tudunk az asztalra tálalni. Lássuk, milyen villámgyors, ráadásul villantós karácsonyi fogásokkal várhatod a vendégeket!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...